петак, 16. мај 2014.

Nesto malo drugacije... Pet napitaka za ravan stomak!

 Ukoliko niste zadovoljni svojim izgledom stomaka i obimom struka, ne ocajavajte jer se resenje krije u osvezavajucim i ukusnim napicima. Ovu informaciju sam procitala na sajtu fitbie.com i na portalu ELLE Magazina

 Frape od lubenice

 Frapei su odlican nacin da se osvezite bez grize savesti. Lubenica je odlican izbor za niskokaloricni frape. Ne samo da je prirodan nacin da se hidrirate zbog visokog sadrzaja vode, vec sadrzi dosta lekovitih sastojaka, ukljucujuci i likopen. Lubenica sadrzi i amino kiselinu arginin, koji u organizmu smanjuje masnoce i podstice povecanje misicne mase. 


Hladan caj od nane

 Ovaj napitak je odlican nacin da se osvezite, ali i da se resite masnih naslaga sa stomaka. Caj od nane pomaze organizmu da se oslobodi suvisnih masnoca, ali i ubrzava varenje masne hrane, pa tako sprecava nadutost.


Frape od ananasa

 Napitak od ananasa ce vas odvesti u tropske krajeve, a vasem organizmu pomoci da se resi suvisnih kilograma, narocito onih na stomaku. Ananas sadrzi enzim bromelain koji pomaze razgradnju proteina, olaksava varenje i sprecava pojavu nadutoti.


Zeleni caj

 Pored toga sto deluje preventivno na pojavu raka i srcanih oboljenja, zeleni caj sadrzi katehine, antioksidante koji mogu uticati na smanjenje masnih naslaga oko struka. Ako pre fizickih aktivnosti popijete zeleni caj, mozete sagoreti vise masnoca tokom vezbi.


Sejk od cokolade

 Cokolada, narocito ona sa visokim sadrzajem kakaoa, vam zapravo pomaze da smrsate. Kraljica slatkisa smanjuje apetit i sprecava pojavu ''napada gladi''. Medjutim, ovaj napitak moze da sadrzi i do 400 kalorija, pa vise spada u obrok nego u uzinu.


P. S.

 Nadam se da ce vam ovi saveti pomoci. :) Znam da slabo posecujem blog i da slabo izbacujem postove ali obaveze su obaveze. Gledacu da posvetim malo vise paznje samom blogu i uskoro ocekujte vrlo zanimljive post-ove i uz njih pratece video snimke koji ce napokon biti izbaceni na moj YouTube channal! Do skorog vidjenja, xoxo. ;)

Нема коментара:

Постави коментар